Onderwijs toekomstproof?

Met een sterk herontwerp en goed toegeruste docenten

Onderwijs in MBO en HBO voorbereiden op de toekomst. De moderne internet- en communicatietechnologie biedt veel mogelijkheden om het onderwijs flexibeler te maken met meer differentiatie en maatwerk. Opleidingen kunnen zo betere studieresultaten, een betere doorstroom en minder uitval realiseren. Technologie biedt ons daarnaast de mogelijkheden om het onderwijs beter aan te laten sluiten bij de behoeftes van de samenleving, van toekomstige werk- en opdrachtgevers. Tot slot kan technologie stimuleren en ondersteunen dat studenten zich verbonden voelen met hun opleiding en goed kunnen samenwerken.

Blended onderwijs ontwerpen, geven en begeleiden is en blijft mensenwerk. Wij zorgen ervoor dat docenten hiervoor goed zijn toegerust, Met cursussen en workshops waarin zij leren om op basis van een goed didactisch ontwerp, technologie toe te passen en online begeleiding en feedback te geven.
Bekijk ons cursusaanbod op het platform voor blended learning.

 
Wat zijn de 5 stappen voor een goed ontwerp? →

Onderwijsvernieuwingen zijn omvangrijke en ingewikkelde processen op het vlak van team- en organisatieontwikkeling, beleid, kwaliteit en cultuur.
Als procesbegeleider kunnen wij dit proces op verschillende manieren ondersteunen.

 
Hoe kunnen wij u ondersteunen? →

Verschillende leerroutes, leerwegonafhankelijk toetsen, gepersonaliseerd leren; het gonst ervan. Wij bieden houvast bij het ontwerp en de realisatie van flexibel onderwijs met 5 bouwstenen. Wij begeleiden en trainen docenten en onderwijsontwikkelaars (curriculumcommissies, beleidsmedewerkers).
Kies de bouwstenen waarin u begeleid en/of getraind wilt worden:

 
Klik voor meer informatie over de 5 bouwstenen →